Snel-info
Kleurcode:
Geel
Er mag gevlogen worden.
Voorzichtigheid geboden!
Laatste update: 16/09/2018
Kleurcode informatie

Grasmaaien:

Geen maaibeurten gepland.

Volgende vliegdagen:

  • do 1 november : Allerheiligen
  • vr 2 november : Allerzielen
  • wo 15 november : Dag vd Dynastie
Alle extra vliegdagen

Weersituatie op PMF:

5_Knuffelvliegen_9mei2010_Dirk_061.jpg

Indoormeeting 2017

Pampa Modelfighters organiseert op zaterdag 23 december 2017 van 9u00 tot 17u00 voor de 16e keer zijn internationale indoor vliegmeeting. Deze meeting zal opnieuw doorgaan in de grote hal van sportpark Lakerveld in Houthalen. Deze hal is maar liefst 60m lang en 45m breed en beschikt over een vrije hoogte van 11 meter!

Iedereen is van harte welkom, zowel met vliegtuigen, helikopters en andere vliegende objecten. Er is wel een maximum limiet op het gewicht van het toestel van 500 gram!

AANDACHT:

  • De eigenaars van de hal verbieden ons om zenders met INFRAROOD te gebruiken! Deze zijn dus ook niet toegelaten in de sporthal!
  • We vragen ELKE piloot om te zorgen voor een onbrandbaar deksel of potje om de LIPO batterijen in te leggen (tijdens het laden of gewoon als opslag).

U vindt hieronder links naar de informatiedocumenten en inschrijvingsformulieren (onderaan elk document). Mogen wij u vriendelijk verzoeken dit, indien u wilt komen vliegen, zo snel mogelijk in te vullen en door te sturen naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Op het inschrijfformulier kan u ook kiezen wat u die dag eventueel wil eten (mits betaling natuurlijk).

Deelnameprijs is 10 EUR voor de ganse dag!

Om alles vlotter te laten verlopen, vragen we dit jaar dat ALLES op voorhand wordt betaald. Dat betekent dus je 10 EUR inschrijving en de prijs van hetgeen je wilt eten! Alle info en het rekeningnummer vind je onderaan de inschrijvingsformulieren!

Voor meer informatie over het evenement kan je altijd een mailtje sturen naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

De inschrijvingsformulieren:

Nodig gerust ook andere piloten uit die je kent!
Hopelijk tot dan!

Vorige edities

Sfeerbeelden van onze vorige indoormeetings staan ook in ons fotoalbum: