Snel-info
Kleurcode:
Geel
Er mag gevlogen worden.
Voorzichtigheid geboden!
Laatste update: 02/03/2019
Kleurcode informatie

Grasmaaien:

Geen maaibeurten gepland.

Volgende vliegdagen:

  • ma 22 april : Paasmaandag
  • wo 1 mei : Feest vd Arbeid
  • do 30 mei : O.H. Hemelvaart
Alle extra vliegdagen

Weersituatie op PMF:

Spottersdag_Keine_Brogel_17-juli-2007__58_Nard.jpg

Indoormeeting 2018

Pampa Modelfighters organiseert op zaterdag 1 december 2018 van 9u00 tot 17u00 voor de 17e keer zijn internationale indoor vliegmeeting. Deze meeting zal opnieuw doorgaan in de grote hal van sportpark Lakerveld in Houthalen. Deze hal is maar liefst 60m lang en 45m breed en beschikt over een vrije hoogte van 11 meter!

Iedereen is van harte welkom, zowel met vliegtuigen, helikopters en andere vliegende objecten. Er is wel een maximum limiet op het gewicht van het toestel van 500 gram!

AANDACHT:

  • De eigenaars van de hal verbieden ons om zenders met INFRAROOD te gebruiken! Deze zijn dus ook niet toegelaten in de sporthal!
  • We vragen ELKE piloot om te zorgen voor een onbrandbaar deksel of potje om de LIPO batterijen in te leggen (tijdens het laden of gewoon als opslag).

Inschrijving / Registration

Inschrijvingsformulier
registration form

Inschrijven op voorhand is verplicht voor piloten.
De inschrijving is pas compleet na betaling van de inschrijfkost (10EUR) + bestelling eten (details onderaan het formulier).

Voor meer informatie over het evenement kan je altijd een mailtje sturen naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Nodig gerust ook andere piloten uit die je kent!
Hopelijk tot dan!


Locatie

Sporthal LAKERVELD
Lakerweg
3530 Houthalen

Komende van de E314 (Leuven – Maastricht), neem afrit 29 en neem de N74 richting Eindhoven. Volg deze baan ongeveer 2 km en ga links aan het 4 de verkeerslicht. Ga daarna dadelijk naar links (Lakerweg). U vindt de sporthal aan je rechterkant na ongeveer 800m.Vorige edities

Sfeerbeelden van onze vorige indoormeetings staan ook in ons fotoalbum: