Snel-info
Kleurcode:
Groen
Er mag gevlogen worden.
Laatste update: 08/02/2019
Kleurcode informatie

Grasmaaien:

Geen maaibeurten gepland.

Volgende vliegdagen:

  • ma 22 april : Paasmaandag
  • wo 1 mei : Feest vd Arbeid
  • do 30 mei : O.H. Hemelvaart
Alle extra vliegdagen

Weersituatie op PMF:

DSC00384.JPG

Routebeschrijving

PMF is gelegen op het militair schietveld te Houthalen-Helchteren (postcode: 3530), te bereiken via de Sonnisstraat. Sla rechtsaf de Sonnisstraat in als je van Helchteren centrum komt en volg de weg tot je het militair schietveld oprijdt.
Als je een GPS gebruikt, geeft je het adres Sonnisstraat (geen nummer), 3530 (Houthalen-) Helchteren in. Als je je bestemming bereikt, hou je rechts aan tot je het militair domein oprijdt.
Op het militair domein volg je de PMF-pijlen naast de weg.

Als het een beetje weer is zijn er elke zaterdag- en zondagnamiddag leden aanwezig. Je bent dan altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Je kunt ook altijd iets drinken in de kantine. Meestal zijn er dan ook bestuursleden aanwezig waar je terecht kunt met al je vragen over als je wilt beginnen met modelvliegen of lid worden.

Op weg naar ons terrein kom je een hoop 'Verboden toegang'-borden tegen en zelfs borden met een doodshoofd op. Op zaterdag- en zondagnamiddag mag je gerust tot bij ons rijden, men zal je niet tegenhouden.

Tijdens grote meetings vind je vanaf bovenaan afrit 29 (Eindhoven/Houthalen-Helchteren/Zonhoven) van de E314/A2 een oranje pijl in de vorm van een vliegtuig met daarop 'PMF' . Volg deze pijlen tot op ons terrein.
Bij kleinere evenementen staan de pijltjes pas vanaf het kruispunt van de N715 te Helchteren (waar de 4 baansweg een 2 baansweg wordt).

Onderstaande kaarten kunnen je ook helpen om ons terrein te vinden.


Vervolg vanaf het punt op de kaart hieronder de weg op het schietveld langs de pijlen 'PMF'.


Kaarten:

Kaart België (ruim)
Kaart België
Kaart Helchteren
Klik op de kaarten om ze in een nieuw venster te bekijken.