Snel-info
Kleurcode:
Groen
Er mag gevlogen worden.
Laatste update: 07/10/2017
Kleurcode informatie

Grasmaaien:

Geen maaibeurten gepland.

Volgende vliegdagen:

 • wo 1 november : Allerheiligen
 • do 2 november : Allerzielen
 • vr 3 november : Brugdag
Alle extra vliegdagen

Weersituatie op PMF:

05_Indoormeeting2015_Danny_28.JPG

Informatie voor gastvliegers

Woord vooraf

Reglement fotoOm het mogelijk te maken gastpiloten toe te laten op ons terrein zonder onze eigen leden te benadelen en om de algemene veiligheid te kunnen garanderen geldt volgend reglement voor gastvliegers.

Het bestuur van PMF is steeds gemachtigd personen te aanvaarden of te weigeren als gastvlieger op het PMF-terrein. Het bestuur is hierover aan niemand verantwoording schuldig.

Reglement

 • Elke kandidaat gastvlieger is verplicht vooraf toestemming te vragen en te melden met welke toestellen gevlogen zal worden. Zowel datum als uur moeten vooraf overeengekomen worden. Er worden maximaal 3 gastvliegers per dag toegestaan.
 • De kandidaat gastvlieger moet een geldig verzekeringsbewijs kunnen voorleggen of op voorhand een kopie doormailen. Bv. VML-lidkaart, kopie van polis of een ander document waaruit duidelijk en persoonlijk (op naam) de dekking van de verzekering blijkt, en dit voor lichamelijke en stoffelijke schade.
  Geen geldig bewijs van verzekering is NIET vliegen.
 • Men kan maximum 4 maal per jaar gastvlieger zijn op PMF. Deelnames aan organisaties van PMF worden hierin niet meegerekend.
 • Bij aankomst op het terrein dient de gastvlieger zich aan te melden, het reglement voor gastvliegers te lezen en zich aan alle daarin vermelde regels te houden.
  Dit reglement is beschikbaar in de kantine van PMF.

 • Voor gastvliegers die met turbinetoestellen (jets) vliegen gelden specifiek volgende regels omwille van het brandgevaar:
  • Er mag enkel gevlogen worden als er minstens 4 valide helpers en minstens één bestuurslid aanwezig zijn die bij een eventuele crash kunnen helpen op het terrein.
  • Van 15 maart tot 1 mei mag er door gastvliegers niet met jets gevlogen worden.


Het reglement op onze website (deze pagina), alsook het volledige reglement kan steeds, en zonder voorafgaande mededeling, gewijzigd worden door het bestuur van PMF.

Contactinformatie

Het vooraf aanmelden gebeurt bij Jos Clissen, bij voorkeur via email op Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch op +32 (0) 498/21.47.69.

Met eventuele vragen omtrent het gastvliegen kan je ook terecht op bovenstaand adres.