Knuffelvliegen 2016: info voor piloten

Deze knuffelvliegdag zal doorgaan op zondag 25 september 2016 vanaf 10 uur. Piloten zijn echter al vanaf 9 uur welkom om hun toestellen op te bouwen en een verkenningsvlucht te doen.

Om deze tiende editie (!) een succes te maken, hebben we uiteraard veel modelvliegtuigen nodig. Het liefst zijn dit grote toestellen waar één of meerdere knuffels in kunnen.
Kleinere toestellen zijn natuurlijk ook van harte welkom voor de kleinere knuffels rond te vliegen.

Iedereen die deelneemt, kan er een mooie vliegdag van maken, want als het weer meezit en de opkomst groot is kan je een hele dag vliegen! En je geeft er een heleboel kinderen een onvergetelijke ervaring mee.

We brengen elk jaar ontzettend veel knuffels de lucht in en daarvoor hebben we veel toestellen nodig. Dus als je graag veel vliegt voorzie je best een lader of extra batterijen en voldoende brandstof.
Je mag uiteraard ook meerdere toestellen meebrengen!

Indien nodig voorzien we voor heli's en traag vliegende toestellen (bv. parapente) een tweede piste met vrij luchtruim helemaal links van het veld.

Nodig zeker ook je collega-piloten uit want hoe meer piloten van de partij, hoe leuker de dag wordt!

Als je wil komen vliegen, stuur dan graag een kort mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin:

  • je naam
  • enkele gegevens van je toestel (type, afmetingen,...)
  • je frequentie
  • je bewijs van verzekering (bv. VML-nummer); je mag dit ook meebrengen de dag zelf.

Heb je nog vragen, stuur die gerust ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Routebeschrijving: klik hier

Tot dan!

Wij gebruiken cookies om de integratie van externe modules en de gebruikservaring te verbeteren.
Als je dat niet wil, kun je deze weigeren. Mogelijk zijn dan niet alle functies van de website beschikbaar.