Op deze pagina vind je een overzicht van alle evenementen die PMF in 2012 organiseerde. Doorheen het jaar komen er af en toe nog kleine evenementen bij. We kondigen die dan steeds aan via de hoofdpagina van onze website!
Clubdag

zondag 1 april

Op zondag 1 april 2012 openden we het nieuwe vliegseizoen. De dag begon met een Zagi-funwedstrijd. Er waren niet zoveel deelnemers als vorig jaar, maar het was minstens even leuk!

Het weer zat vrij goed mee, hoewel een paar graden warmer en een minder wispelturige wind het plaatje helemaal afgemaakt hadden. Maar we klagen niet! Er werd veel gevlogen en de sfeer zat goed!

Over plaatjes gesproken, alle foto's staan naar aloude gewoonte hier in ons fotoalbum!Klik op de foto om ze in het groot te bekijken!

Schaalwedstrijd

zondag 17 juni

Tijdens deze schaalwedstrijd wordt er gevlogen met schaalmodellen van vliegtuigen die ook in werkelijkheid bestaan of bestaan hebben.

De wedstrijd begint om 10u00 met de statische beoordeling van de toestellen. Na de middag worden de toestellen waarheidsgetrouw voorgevlogen.
Tijdens de vlucht moet de piloot tien figuren vliegen waarvan vijf opgelegde en vijf keuzefiguren. Uiteraard zijn enkel figuren die het echte toestel ook kon uitvoeren toegelaten. Dit alles wordt beoordeeld door een vakjury.Jets over Pampa

zaterdag 21 en zondag 22 juli

Dit jaar organiseert PMF voor de 22e keer Jets over Pampa, en dit op zaterdag 21 en zondag 22 juli 2012.

Jets over Pampa 2012 wordt opnieuw een grote vliegshow met radiobestuurde modelstraaljagers van over heel Europa die snelheden halen van ruim 300 km/u.
Alle info over het evenement en foto's en film van vorige edities vind je hier.Knuffelvliegen

zondag 23 september

Ook dit jaar nodigen we alle kinderen uit om hun knuffel mee te laten vliegen in een modelvliegtuig tijdens deze familiedag. Achteraf krijgt de knuffel ook een vliegbrevet!

We organiseren het knuffelvliegen dit jaar al voor de zesde keer. Vorig jaar bezorgden we 301 knuffels én kinderen een onvergetelijk moment! De toegang en de vluchten zijn gratis.

Alle informatie (ook voor piloten) vind je op deze pagina!
Nog meer evenementen...

Op de hoofdarchiefpagina vindt je de pagina's van de verschillende evenementen terug tot in 2006..
Je vindt er op de pagina's van de evenementen alle info, verslagen en links naar foto's en filmpjes!

Alle foto's sinds 2003 vindt je nog steeds in ons enige echte fotoalbum!

Wij gebruiken cookies om de integratie van externe modules en de gebruikservaring te verbeteren.
Als je dat niet wil, kun je deze weigeren. Mogelijk zijn dan niet alle functies van de website beschikbaar.