zondag 1 april 2012

Op zondag 1 april 2012 openden we het nieuwe vliegseizoen. De dag begon met een Zagi-funwedstrijd. Er waren niet zoveel deelnemers als vorig jaar, maar het was minstens even leuk!

Het weer zat vrij goed mee, hoewel een paar graden warmer en een minder wispelturige wind het plaatje helemaal afgemaakt hadden. Maar we klagen niet! Er werd veel gevlogen en de sfeer zat goed!

Over plaatjes gesproken, alle foto's staan naar aloude gewoonte hier in ons fotoalbum!Klik op de foto om ze in het groot te bekijken!Op zondag 1 april 2012 openen we naar jaarlijkse gewoonte het nieuwe vliegseizoen. We verwachten alle leden voor een hele dag vliegplezier, en hopen dat alle nieuwe toestellen feilloos ingevlogen kunnen worden!

Er gaat opnieuw een funwedstrijd met de Zagi's door. Haal dus je exemplaar van vorig jaar onder het stof, of bouw een nieuwe. Er zijn terug vleugels beschikbaar.

Het is ook mogelijk om de proef voor het veiligheidsbrevet die dag te doen bij een van de examinatoren.

Het programma ziet er uit als volgt:

  • 10:00 : Aanvang zagi wedstrijd
  • 12:00 : Lunchpauze
  • 13:00 : Zagi wedstrijd
  • 14:30 : Groepsfoto
  • 15:30: Prijsuitreiking van de wedstrijd

Er mag uiteraard door iedereen vrij gevlogen worden, niet enkel de Zagi piloten komen aan hun trekken!

We voorzien 's middags ook het een en ander te eten, dus laat zeker aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten of je komt, zodat er genoeg is!


Tot dan!

PS: De modelbouwbeurs in Dortmund gaat door van 18 t.e.m. 22 april 2012.

Wij gebruiken cookies om de integratie van externe modules en de gebruikservaring te verbeteren.
Als je dat niet wil, kun je deze weigeren. Mogelijk zijn dan niet alle functies van de website beschikbaar.