Ook dit jaar was onze Jets over Pampa opnieuw een succes met op de twee dagen telkens een 1000-tal toeschouwers. Over het weer mogen we niet klagen, hoewel de buien zondagnamiddag wat roet in het eten gooiden. De piloten pakten daardoor namelijk iets vroeger in en werd er niet zo veel meer gevlogen toen het na de buien terug opklaarde.

We hadden ruim 90 piloten die met een 120-tal toestellen het beste van hun kunnen toonden. Er zijn op de 2 dagen om en bij de 250 vluchten gemaakt. In ons fotoalbum vind je een ruime selectie van de toestellen die ons luchtruim twee dagen lang onveilig maakten. Hier en daar vind je ook enkele foto's van de organisatie en van de 'echte' F-16's en de Fouga die tot twee keer enkele spectaculaire fly-by's toonden.

Op zondag had onze jury de helse karwei om een winnaar voor de N.V. Poly Color wisseltrofee te vinden. Uiteindelijk hebben ze het Al's Hobbies Display team tot winnaar gekozen.

Tot slot willen we als organisatie nog de piloten, de toeschouwers en -last but not least- de medewerkers bedanken die Jets over Pampa 2007 tot een heus succes hebben gemaakt.

Media

Verslag

Het uitgebreid verslag met veel foto's dat in VML Tijdingen, het magazine van de Vlaamse ModelLuchtvaartvereniging, zal verschijnen kunt u hier alvast integraal lezen. Download het PDF-bestand.

Foto's

In ons foto-album staan meer dan 500 foto's van de voorbije Jets over Pampa 2007
U vindt er ook nog foto's van de vorige edities 2003, 2004, 2005 en 2006.
Daarnaast staan er ook nog foto's van bijna al onze andere evenementen.

In Al's Hobbies Gallery hebben ze nog eens een goeie 100 foto's. Hier klikken.

Film

De film van Jets over Pampa 2007 is er. De film toont enkel de spectaculairste vluchten, vandaar het labeltje 'Highlights'.

Al onze films (ook die van vorige jaren) vind je op onze video-pagina (in een nieuw venster).

Uitgereikte trofeeën & piloten top 5

De lijst met uitgereikte trofeeën en de top 5 van de beste piloten vindt u terug op deze pagina (in een nieuw venster).
Deze lijst is opgesteld door de jury die op zondagnamiddag tijdens de show de toestellen en de vliegkunsten van de piloten heeft beoordeeld.


Jets over Pampa 2007 winnaars. (klik om te vergroten)
Links: Al's Hobbies Display team dat de N.V. Poly Color wisselbeker won.

Wij gebruiken cookies om de integratie van externe modules en de gebruikservaring te verbeteren.
Als je dat niet wil, kun je deze weigeren. Mogelijk zijn dan niet alle functies van de website beschikbaar.