Over onze vliegclub

Wij zijn een modelvliegclub in Houthalen-Helchteren, en je vindt ons via de Sonnisstraat op het militair schietveld 'Pampa Range'.

Onze leden vliegen voornamelijk met radiobestuurde vliegtuigen. Dat gaat van de lichtste schuimtoestellen, tot de allersnelte jets. Maar we vliegen ook met helicopters, drones, enz.

Voor meer info mag je ons altijd mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contacteren via facebook.
Of kom even langs op ons terrein tijdens het weekend.

Onze locatie vind je hier! Of op het plannetje.

Heb je zelf interesse of wil je zelf beginnen met modelvliegen?

Super! Kom gerust eens langs op ons terrein (in het weekend als het mooi weer is). We begeleiden je graag en helpen je ook met de aankoop van je eerste model.

Ook als je eens wil proberen vliegen met een lestoestel van de club, mag je dat altijd vragen. Doe dat wel op voorhand, zodat we het vliegtuig kunnen klaarzetten.
En misschien ook interessant om te vermelden: dat is helemaal gratis!

Wil je komen gastvliegen?

Dan ben je zeker welkom!

We vragen wel om dit op voorhand aan te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 0478/79.50.18 (Koen Achten). 
En lees ook even ons reglement voor gastvliegers na.

Wil je lid worden?

Wil je lid worden van PMF, kom dan eens langs op ons terrein.

Tijdens het weekend zijn er in de namiddag bijna altijd bestuursleden aanwezig, waar je terecht kunt met vragen of om de aanvraag te doen. Schrik er zeker niet voor terug om eens een praatje te slaan met onze leden. Zij kunnen je vaak ook veel over de club en de hobby vertellen!

De lidgelden voor 2024 bedragen:

  • Juniors (<18 jaar): € 40/jaar + VML (€ 12 voor 2024) (geen instapkost): € 52/jaar
  • Seniors€ 60/jaar + VML (€ 34 voor 2024): € 94/jaar

Voor nieuwe leden is er een éénmalige instapkost van € 25. Deze instapkost geldt enkel voor nieuwe leden, en niet voor leden die reeds aangesloten zijn en 18 jaar worden.

VML is de Vlaamse Vereniging van Modelluchtvaartsport, en het lidgeld dient grotendeels voor een aansprakelijkheidsverzekering voor de leden. 

 

Zoek je ons postadres? Dat is sinds 2024 te Ambachtstraat 42, 3530 Houthalen-Helchteren.

Of onze privacyverklaring? Die staat hier.

Wij gebruiken cookies om de integratie van externe modules en de gebruikservaring te verbeteren.
Als je dat niet wil, kun je deze weigeren. Mogelijk zijn dan niet alle functies van de website beschikbaar.