Pampa Modelfighters organiseert op zaterdag 1 december 2018 van 9u00 tot 17u00 voor de 17e keer zijn internationale indoor vliegmeeting. Deze meeting zal opnieuw doorgaan in de grote hal van sportpark Lakerveld in Houthalen. Deze hal is maar liefst 60m lang en 45m breed en beschikt over een vrije hoogte van 11 meter!

Iedereen is van harte welkom, zowel met vliegtuigen, helikopters en andere vliegende objecten. Er is wel een maximum limiet op het gewicht van het toestel van 500 gram!

AANDACHT:

  • De eigenaars van de hal verbieden ons om zenders met INFRAROOD te gebruiken! Deze zijn dus ook niet toegelaten in de sporthal!
  • We vragen ELKE piloot om te zorgen voor een onbrandbaar deksel of potje om de LIPO batterijen in te leggen (tijdens het laden of gewoon als opslag).

Inschrijving / Registration

Inschrijven op voorhand is verplicht voor piloten.

De inschrijving is pas compleet na betaling van de inschrijfkost (14EUR) + bestelling eten (details onderaan het formulier).

Voor meer informatie over het evenement kan je altijd een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nodig gerust ook andere piloten uit die je kent!
Hopelijk tot dan!

Locatie

Sporthal LAKERVELD
Lakerweg
3530 Houthalen

Komende van de E314 (Leuven – Maastricht), neem afrit 29 en neem de N74 richting Eindhoven. Volg deze baan ongeveer 2 km en ga links aan het 4 de verkeerslicht. Ga daarna dadelijk naar links (Lakerweg). U vindt de sporthal aan je rechterkant na ongeveer 800m.

Vorige edities

Sfeerbeelden van onze vorige indoormeetings staan ook in ons fotoalbum:

Wij gebruiken cookies om de integratie van externe modules en de gebruikservaring te verbeteren.
Als je dat niet wil, kun je deze weigeren. Mogelijk zijn dan niet alle functies van de website beschikbaar.