Op deze pagina vind je al onze organisaties voor 2008. Je kunt steeds op de link (in het blauw) klikken om een nieuwe pagina te openen met daarop meer info over een bepaalde organisatie. De foto's van deze evenementen vind je steeds in ons fotoalbum.

 

Paasweekend: verbroedering NL piloten

za-zo-ma 22-23-24 maart 2008

Het is een jarenlange traditie dat we tijdens het paasweekend verbroederen met Nederlandse modelpiloten. Ook dit jaar verwachten we onze Nederlandse collega-piloten voor drie dagen vliegplezier.
Foto's van vorig jaar vind je in dit album van ons fotoalbum.

 

Clubdag

zondag 27 april 2008

Op zondag 27 april 2008 organiseren we een clubdag. We willen die dag al onze leden uitnodigen om langs te komen en er een gezellige dag van te maken. Vergeet uiteraard niet om je (nieuwe) toestellen mee te brengen. Er kan die dag al van 's morgens gevlogen worden. Om 15u00 maken we een clubfoto met al onze leden, eventueel met toestellen. Rond 16u00 voorzien we een kleine traktatie.

Mogen we al onze leden vragen om een seintje te geven (telefonisch of per email) of ze al dan niet aanwezig zullen zijn. Dan kunnen we de nodige voorbereidingen treffen (o.a. voor de traktatie). Geinteresseerde bezoekers zijn die dag uiteraard ook meer dan welkom!

De clubdag van zondag 27 april 2008 zit erop. Het was schitterend vliegweer, dus het vliegseizoen is weer mooi ingezet! Foto's van die dag staan in ons fotoalbum, klik hier om het juiste album te openen.
De groepsfoto die we die dag getrokken hebben:

Groepsfoto PMF 2008
Klik op de foto om ze in 't groot te bekijken.

 

Knuffelvliegen 2008

zondag 18 mei 2008

Op deze dag word kinderen (samen met hun ouders) uitgenodigd om hun knuffel een luchtdoop te geven met een modelvliegtuig. Achteraf krijgen de knuffels ook een vliegbrevet als bewijs dat ze gevlogen hebben. De knuffelvliegdag zal doorgaan op zondag 18 mei 2008 vanaf 10 uur. Klik hier voor meer info, zowel voor bezoekers als piloten.

Het knuffelvliegen van dit jaar zit er al weer op. We hebben 205 knuffels een luchtdoop kunnen geven. We bedanken ook alle helpende handen en uiteraard de piloten die deze tweede editie opnieuw een succes maakten. De foto's staan in ons fotoalbum, klik hier of op het fotootje hierboven voor de directe link naar het juiste album.

Het verslag van het Knuffelvliegen 2008 kun je hier downloaden als PMF-bestand. Dit verslag verschijnt ook in VML tijdingen.

 

F3M (wedstrijd)

zondag 22 juni 2008

F3MDe wedstrijd was zonnig en winderig, maar na de twee (korte) buien ging de wind liggen en is het programma toch nog afgewerkt kunnen worden.
De foto's staan in ons fotoalbum (hier of  op het fotootje klikken). De winnaars staan achteraan in het album.

Meer info vind je op deze pagina.

 

Jets over Pampa 2008

weekend van 19 & 20 juli 2008

Zoals elk jaar organiseren we dit jaar ook weer onze Jets over Pampa, dit keer al voor de 17e keer. We verwachten weer een internationaal deelnemersveld met de mooiste straaljagers en andere turbine-aangedreven modellen. Alle info over deze jetmeeting vind je op deze pagina.

 

F3 open (wedstrijd)

zondag 24 augustus 2008

De F3-open wedstrijd was zeer kleinschalig met slechts 9 deelnemers. De (onterecht) slechte weersvoorspelling zat daar misschien voor iets tussen maar voor de aanwezige deelnemers kon dit de pret niet drukken. Er stak bij momenten een stevige wind op, maar dat maakte de uitdaging des te groter. Bedankt aan de deelnemers, jury en medewerkers!

De foto's staan in ons fotoalbum. Hier klikken om ze te bekijken!

Het verslag voor de volgende VML tijdingen is ook al na te lezen op onze website. Klik hier voor de de F3 open pagina.

Wij gebruiken cookies om de integratie van externe modules en de gebruikservaring te verbeteren.
Als je dat niet wil, kun je deze weigeren. Mogelijk zijn dan niet alle functies van de website beschikbaar.