Het knuffelvliegen van dit jaar (1408) zit erop. We hebben 205 knuffels een luchtdoop kunnen geven. We bedanken ook alle helpende handen en uiteraard de piloten die deze tweede editie opnieuw een succes maakten.

De foto's staan in ons fotoalbum, klik hier of op het fotootje hierboven voor de directe link naar het juiste album.

Het verslag van het Knuffelvliegen 2008 kun je hier downloaden als PDF-bestand. Dit verslag verschijnt ook in VML tijdingen.

 

Voor bezoekers

Dit jaar organiseren we voor de tweede maal het 'Knuffelvliegen' na het succes van vorig jaar, toen we om en bij de 200 knuffels een luchtdoop hebben gegeven.

Het knuffelvliegen is een dag waarop alle kinderen hun knuffeldier een luchtdoop kunnen laten maken in een modelvliegtuig.

Na de landing krijgt de knuffel ook een vliegbrevet als bewijs dat hij gevlogen heeft.

Iedereen is welkom, zowel de kinderen als hun ouders, grootouders,... Er worden strooibriefjes verspreid in de scholen in de buurt maar ook andere kinderen mogen met hun knuffel komen.
We voorzien wat randanimatie en een gezellige tent aan het veld waar er iets kleins kan gegeten en gedronken worden tegen heel democratische prijzen. In de loop van de namiddag zullen enkele toestellen snoep droppen voor de kinderen.

Deze knuffelvliegdag zal doorgaan op zondag 18 mei 2008 vanaf 10 uur. We hopen er opnieuw iets onvergetelijks van te maken, zowel voor de kinderen als de piloten die voor de verandering eens passagiers aan boord hebben.

Tot dan!

Routebeschrijving: klik hier

Idee:
MBC Weert
(of klik hier voor hun pagina over het 'Berenvliegen')

Voor PMF-leden & piloten

Deze knuffelvliegdag zal dus doorgaan op zondag 18 mei 2008 vanaf 10 uur.

Qua catering zetten we enkel onze eigen witte tent waar er iets klein kan gegeten en gedronken worden. Het is zeker niet de bedoeling om hiervan een grote activiteit van te maken en daarom verwachten we ook niet al te veel werk qua organisatie.

Om deze dag tot een goed einde te kunnen brengen, hebben we uiteraard véél modelvliegtuigen nodig. Het liefst zijn dit grote toestellen waar één of meerdere knuffels in kunnen. Kleinere toestellen kunnen uiteraard ook meedoen voor de wat kleinere knuffels.

Iedereen die deelneemt, kan er een mooie vliegdag van maken, want als het weer meezit en de opkomst groot is kan je een ganse dag vliegen!
En je geeft er tenslotte een heleboel kinderen een onvergetelijke ervaring mee.

Indien je interesse hebt om mee te werken, laat dan iets weten aan het bestuur (in de kantine van PMF of via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Indien je wil komen, geef dan zeker de gegevens van je toestel door (type, afmetingen,...) samen met je frequentie.

Tot dan!

Wij gebruiken cookies om de integratie van externe modules en de gebruikservaring te verbeteren.
Als je dat niet wil, kun je deze weigeren. Mogelijk zijn dan niet alle functies van de website beschikbaar.