Het knuffelvliegen van 2007 zit erop. Het verslagje, dat ook in VML Tijdingen stond, kun je via deze link downloaden als PDF bestand.


Voor bezoekers

Dit jaar organiseert onze vereniging voor de eerste maal het 'Knuffelvliegen'. Dit is een dag waarop alle kinderen hun knuffeldier een luchtdoop kunnen laten maken in een modelvliegtuig.

Na de landing krijgt de knuffel ook een vliegbrevet als bewijs dat hij gevlogen heeft .

Iedereen is welkom, zowel de kinderen als hun ouders, grootouders,... Er worden strooibriefjes verspreid in de scholen in de buurt maar ook andere kinderen mogen gerust komen.
We voorzien o.a. een springkasteel en een gezellige tent aan het veld waar er iets kleins kan gegeten en gedronken worden tegen heel democratische prijzen.

Deze knuffelvliegdag zal doorgaan op zondag 6 mei 2007 vanaf 10 uur. We hopen er iets onvergetelijks van te maken, zowel voor de kinderen als de piloten die voor de verandering eens passagiers aan boord hebben.

Tot dan!

Routebeschrijving: klik hier

Bron:
MBC Weert
(of klik hier voor hun pagina over het 'Berenvliegen')

Voor PMF-leden & piloten

Deze knuffelvliegdag zal dus doorgaan op zondag 6 mei 2007 vanaf 10 uur.

Qua catering zetten we enkel onze eigen witte tent waar er iets klein kan gegeten en gedronken worden. Het is zeker niet de bedoeling om hiervan een grote activiteit van te maken en daarom verwachten we ook niet al te veel werk qua organisatie.

Om deze dag tot een goed einde te kunnen brengen, hebben we uiteraard modelvliegtuigen nodig. We denken ongeveer een 10 à 15 toestellen nodig te hebben. Het liefst zijn dit grote toestellen waar een knuffel in kan.
Kleinere toestellen kunnen ook meedoen voor de wat kleinere knuffels.

Iedereen die deelneemt, kan er een mooie vliegdag van maken, want als het weer meezit en de opkomst groot is kan je een ganse dag vliegen en dat is toch ook best belangrijk. En je geeft er tenslotte een heleboel kinderen een onvergetelijke ervaring mee.

Tot dan!

Wij gebruiken cookies om de integratie van externe modules en de gebruikservaring te verbeteren.
Als je dat niet wil, kun je deze weigeren. Mogelijk zijn dan niet alle functies van de website beschikbaar.